Opret forbindelse til flere Sonos-systemer

Denne artikel viser dig, hvordan du forbinder din Sonos-app med et andet Sonos-system på en anden placering. Når du forbinder til et andet Sonos-system i appen, vil den automatisk genforbinde til tidligere systemer, når du bevæger dig fra ét sted til et andet. Dette gør det muligt at nyde Sonos i dit hjem og hos en ven eller et familiemedlem.

Sonos-app

iOS eller Android

1. Forbind din enhed til det samme WiFi-netværk, som Sonos bruger.
  2. Åbn Sonos-appen. Når appen viser "Ingen produkter fundet", vælg Gå til Systemindstillinger.
  3. Tryk på Forbind når du bliver bedt om at styre et nærliggende Sonos-system.
  4. Følg instruktionerne for at forbinde til Sonos-systemet.

Sonos S1 Controller-app

iOS eller Android

1. Forbind din enhed til det samme WiFi-netværk, som Sonos bruger.
  2. Åbn Sonos S1 Controller-appen.
  3. Når du ser beskeden "Sonos fundet" øverst på skærmen, vælg Forbind.
  4. Vælg Lad os forbinde.
  5. Når du ser "Forbundet til dit Sonos-system", vælgFærdig.

macOS eller Windows

1. Forbind din enhed til det samme WiFi-netværk, som Sonos bruger.
  2. Åbn Sonos-appen.
  3. Tryk på Lad os forbinde når du ser beskeden "Vi fandt Sonos på dit netværk."
  4. Følg anvisningerne for at forbinde til Sonos-systemet.

Nu hvor din Sonos-app er forbundet til flere systemer, vil den automatisk genkende dem, når din mobile enhed forbinder til deres tilknyttede WiFi-netværk. Hvis du gerne vil forhindre din app i automatisk at forbinde til et system, se vores guide om at glemme et system fra Sonos-appen.