Betjening af Sonos med Google Assistent

Denne artikel forklarer, hvordan du kan betjene dit Sonos-system med Google Assistent. Hvis du ikke allerede har konfigureret Google Assistent, kan du se vores artikel om at konfigurere Google Assistent på Sonos.

Grundlæggende kommandoer

Med Google Assistent på Sonos kan du bruge grundlæggende afspilningskommandoer såsom afspil, pause, spring over og skru op/ned for lyden. Du kan få mere at vide om at bruge Google Assistent med Sonos i Googles artikel om grundlæggende mediekommandoer. Nedenfor kan du finde nogle tips om specifikke kommandoer til betjening af Sonos:

• Når du beder Google Assistent om at afspille musik, begynder den med at afspille fra din standardmusiktjeneste, medmindre du angiver en anden musiktjeneste i din kommando.

• Du kan vælge en standardhøjttaler, så indholdet altid afspilles i et bestemt rum, uden du behøver at sige navnet på rummet.

• Hvis flere personer bruger Google Assistent på Sonos, kan du opsætte Stemmematch for at give brugerspecifikke svar og indhold baseret på, hvem der taler.

• I stereopar med stemmeaktiverede højttalere er mikrofonen kun aktiv og klar til at reagere på kommandoer på én af højttalere.

TV-kommandoer

Du kan bruge Google Assistent at tænde og slukke for TV'et. For at gøre dette skal du have et Sonos-hjemmebiografprodukt tilsluttet dit TV via HDMI-ARC. Så kan du bruge kommandoer såsom "Hej Google, tænd for TV'et."

I Sonos-hjemmebiografer med stemmeaktiverede surroundhøjttalere og en stemmeaktiveret primær hjemmebiografhøjttaler såsom Beam eller Arc er mikrofonerne slået fra på surroundhøjttalerne, og Google Assistent reagerer fra den primære hjemmebiografhøjttaler. Hvis den primære hjemmebiografhøjttaler ikke er stemmeaktiveret, slås mikrofonen kun til på én af surroundhøjttalerne, som så reagerer på kommandoer.