Sletning af din Sonos-konto

I denne artikel kan du se, hvordan du kan påbegynde en kontosletning. Datasletningen gennemføres inden for fire uger efter indsendelse af din anmodning. Du kan finde flere oplysninger i Sonos Privatlivspolitik omkring kontosletning og data forbundet med din konto.

iOS eller Android

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Konto.
  3. Tryk på Slet konto.

Når du har fulgt ovenstående trin, modtager du en e-mail fra Sonos Support inden for 48 timer for at bekræfte, at du vil slette din Sonos-konto.

Kontakt Sonos Support

Du kan påbegynde kontosletningsprocessen ved at e-maile privacy@sonos.com med din anmodning.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.