Deaktivering eller aktivering af WiFi på dine Sonos-produkter

Du kan vælge at deaktivere et Sonos-produkts WiFi, hvis det er forbundet til dit netværk med et ethernetkabel. Dette kan være en nyttig mulighed for Sonos-produkter, der ikke behøver trådløse forbindelser, som et sæt Amp- eller Port-enheder monteret i et rack.

På nogle Sonos-produkter kan WiFi ikke slås fra. På Move, Roam og Roam SL er WiFi altid slået til. Sonos-produkter, der kan bruge kombinationsadapteren fra Sonos, slår automatisk deres WiFi fra, når de er tilsluttet et netværk via et ethernetkabel.

Deaktivering eller aktivering af WiFi via Sonos-appen

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Under Produkter skal du trykke på navnet på det rum, du vil ændre.
  4. På den følgende skærm skal du trykke på produktets modelnavn under overskriften Produkter.
  5. Tryk på Deaktiver WiFi eller Aktivér WiFi.

Bemærk, at Sonos-appen kun vil lade dig slå produktets WiFi fra, når det er sluttet til dit netværk med et ethernetkabel.

Genopretning af et Sonos-produkt med deaktiveret WiFi

Hvis du afbryder ethernetkablet fra et Sonos-produkt med deaktiveret WiFi, vises det ikke længere i din Sonos-app. Hvis du vil bruge WiFi på dit Sonos-produkt igen, kan du midlertidigt slutte det til dit netværk med et ethernetkabel for at få adgang til dets WiFi-indstillinger igen.

Sonos-produktet vil også automatisk tænde sit WiFi igen, hvis du føjer det til dit system ved hjælp af Tilføj produkt under fanen Indstillinger i Sonos-appen.