Dual Mono-tilstand

Sonos Amp og Port kan eventuelt udsende mono i stedet for stereo. Dual Mono er ideelt, når højttalerplaceringen ikke er egnet til stereolytning (f.eks. åbne rum eller udendørs konfigurationer). Når denne tilstand er aktiveret, sendes et monosignal til alle højttalere uanset tilslutning til en L- eller R-terminal.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger-menuen.
  2. Under Om mit system, vælg det rum, hvor din Amp eller Port er placeret.
  3. Under Lyd, vælg Stereo/Mono.
  4. Vælg Dual Mono.

Sonos S1 Controller til iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger skal du vælge System.
  2. Under Produkter, vælg det rum, hvor Amp eller Port er placeret.
  3. Under Lyd, vælg Stereo/Mono.
  4. Vælg Dual Mono.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.