Aktivering af mørkt eller lyst tema i Sonos-appen

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S2 påkrævet

Sonos S2-appen skifter automatisk til mørkt eller lyst tema, alt efter din mobilenheds indstillinger. Du kan dog manuelt ændre Sonos S2-appens udseende ved at følge nedenstående trin.

1. Åbn Sonos S2-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på App-præferencer.
  3. Tryk på Udseende, og vælg dit foretrukne tema.

Bemærk, at mørkt tema kun er tilgængeligt på iOS 13 og Android 10 eller nyere.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.