Slå statuslyset til eller fra

Statuslyset er som standard tændt for de fleste Sonos-produkter og kan slås til eller fra ved hjælp af Sonos-appen. Lyset vil stadig tænde i visse situationer, såsom når produktet opdateres eller når lydstyrken er slået fra.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger-menuen.
  2. Under Mit System, vælg navnet på det rum, du gerne vil ændre.
  3. Under Hardware, skift Statuslampe til eller fra.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger skal du vælge System.
  2. Under Produkter, vælg navnet på det rum, du gerne vil ændre.
  3. Under Hardware, skift Statuslampe til tændt eller slukket.