Slå statuslys til eller fra

På de fleste Sonos-produkter er statuslyset som standard slået til, og det kan slås til eller fra via Sonos-appen. Lyset tændes stadig i visse situationer, for eksempel når produktet opdateres, eller lyden er slået fra.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System og vælge dit produkts navn.
  3. Under Hardware kan du slå Statuslyset til eller fra.

Sonos-produkterne nedenfor vil som standard deaktivere deres statuslys efter opsætning. Du kan aktivere statuslyset ved at følge ovenstående nummererede trin.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Ray

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.