Fejl 1014 under opdatering af Sonos

Fejl 1014 forekommer, når et eller flere af dine Sonos-produkter har problemer med at gennemføre opdateringen. Nedenfor kan du se, hvordan du tit kan rette fejlen.

Prøv at gentage opdateringen

Efter at have modtaget fejlen, vælg Prøv igen for at forsøge opdateringen igen. Du kan også forsøge opdateringen igen ved at tjekke for opdateringer i Indstillingsmenuen.

Genstart dine Sonos-produkter

Genstart alle dine Sonos-produkter. Når du har genstartet alle dine Sonos-produkter, så se efter, at de alle vises i Sonos-appen, og forsøg så at opdatere igen.