Fejl under opdatering af Sonos-app til macOS

Denne artikel beskriver, hvordan du retter opdateringsfejl, der kan forekomme under opdatering af Sonos-appen til macOS.

"Der opstod en uventet fejl. Prøv igen"

Hvis du ser denne fejl, så fjern Sonos-appen ved at åbne den og klikke på Sonos > Fjern. Download og geninstaller derefter Sonos-appen.

Fejlen "Kunne ikke installere Sonos" eller forkert adgangskode

macOS beder dig om at indtaste dit brugernavn og din adgangskode til din Mac for at kunne opdatere Sonos-appen. Denne fejl forekommer, hvis du ikke indtastede en adgangskode, den indtastede adgangskode var forkert, eller din brugerkonto ikke har administratorrettigheder. Sørg for, at du bruger administratoradgangskoden til din Mac og ikke adgangskoden til din Sonos-konto.

For at gennemføre opdateringen skal du være sikker på, at du har den korrekte brugeradgangskode og administratorrettigheder, når du opdaterer Sonos-appen.

Sonos-appen beder dig gentagne gange om at opdatere

Denne fejl forekommer, hvis du har kopieret Sonos-appen til en anden mappe på din computer, som f.eks. dit skrivebord.

For at rette denne fejl skal du fjerne alle forekomster af Sonos-appen med undtagelse af den, der ligger i din Programmappe. For at fjerne appen skal du trække appikonet til Papirkurven eller højreklikke på Sonos-appens ikon og klikke på Flyt til Papirkurv. Åbn derefter Sonos-appen i Programmappen, og påbegynd opdateringen, hvis du bliver bedt om det.