Filtrer stødende indhold på Sonos

Du kan filtrere stødende indhold på Sonos ved hjælp af indstillingerne til Forældrestyring i Sonos-appen.

Filteret for stødende indhold er en indstilling, der gælder for hele dit Sonos-system. Det er også en adgangskodebeskyttet funktion, hvilket betyder, at du vil blive bedt om at logge ind på din Sonos-konto, når du prøver at slå filteret til eller fra.

Følg nedenstående trin for at slå filtrering af stødende indhold til.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger-menuen.
  2. Vælg Administrer-knappen ved siden af Mit System.
  3. Vælg Forældrekontrol.
  4. Vælg Filtrér anstødeligt indhold for at aktivere indholdsfiltrering.

Sonos S1 Controller til iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger, vælg System.
  2. Under Systemindstillinger, vælg Forældrekontrol.
  3. Vælg Filtrér anstødeligt indhold for at aktivere indholdsfiltrering.

I sektionen Tjenester, der filtrerer indhold kan du se tjenester, som er føjet til dit Sonos-system, og som understøtter indholdsfiltrering. Hvis denne sektion er tom, er der ingen af dine tilføjede tjenester, der understøtter indholdsfiltrering via Sonos-forældrestyring.

Sonos understøtter indholdsfiltrering med de følgende musiktjenester:

• Amazon Music (kun USA)
  • Apple Music
  • YouTube Music