Filtrer stødende indhold på Sonos

Du kan filtrere stødende indhold på Sonos ved hjælp af indstillingerne til Forældrestyring i Sonos-appen.

Filteret for stødende indhold er en indstilling, der gælder for hele dit Sonos-system. Det er også en adgangskodebeskyttet funktion, hvilket betyder, at du vil blive bedt om at logge ind på din Sonos-konto, når du prøver at slå filteret til eller fra.

Følg nedenstående trin for at slå filtrering af stødende indhold til.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. I sektionen Systemindstillinger skal du trykke på Forældrestyring.
  4. Tryk på Filtrer stødende indhold for at slå indholdsfiltrering til.

I sektionen Tjenester, der filtrerer indhold kan du se tjenester, som er føjet til dit Sonos-system, og som understøtter indholdsfiltrering. Hvis denne sektion er tom, er der ingen af dine tilføjede tjenester, der understøtter indholdsfiltrering via Sonos-forældrestyring.

Sonos understøtter indholdsfiltrering med de følgende musiktjenester:

• Amazon Music (kun USA)
  • Apple Music
  • YouTube Music