Glem et system fra Sonos-appen

Denne artikel viser dig, hvordan du beder Sonos-appen om at glemme et system, hvis din mobilenhed eller computer har oprettet forbindelse til flere systemer. Dette gøres som regel, når du skal forbinde din enhed til et andet Sonos-system.

Disse indstillinger vil ikke være tilgængelige, hvis din enhed kun har været tilsluttet ét system. I så fald kan du stadig glemme systemet ved at følge vores vejledning til at nulstille Sonos-appen.

iOS eller Android

1. Find fanen Indstillinger, og tryk på System > Glem det nuværende Sonos-system.
  2. Luk og genåbn Sonos-appen.

Mac eller pc

1. Klik på menuen Hjælp.
  2. Vælg Glem det nuværende Sonos-system.