Nulstil Sonos-appen

Denne artikel vil vise dig, hvordan du nulstiller Sonos-appen for at afbryde din enhed fra dit Sonos-system. Dette vil gøre det muligt for dig at opsætte et nyt Sonos-system eller forbinde til et eksisterende system på samme netværk.

Bemærk, at nulstilling af din Sonos-app ikke vil nulstille dine Sonos-produkter eller foretage ændringer i dit Sonos-system.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Konto menuen og vælg App-præferencer.
  2. Vælg Nulstil app.
  3. Luk og genåbn appen for at afslutte nulstillingsprocessen.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger, vælg App-præferencer.
  2. Rul ned til bunden af menuen App-præferencer og vælg Nulstil app.
  3. Luk og genåbn appen.

Sonos-apps til macOS eller Windows

Disse trin gælder for både Sonos-appen og S1 Controller-appen.

1. Øverst på skærmen (Mac) eller øverst i Sonos-appvinduet (PC), klik på Hjælp-rullemenuen.
  2. Klik Nulstil Controller.

Efter din app er blevet nulstillet, kan du genåbne appen for at konfigurere et nyt Sonos-system eller forbinde til et eksisterende system.