Nulstil Sonos-appen

Denne artikel vil vise dig, hvordan du nulstiller Sonos-appen for at afbryde din enhed fra dit Sonos-system. Dette vil gøre det muligt for dig at opsætte et nyt Sonos-system eller forbinde til et eksisterende system på samme netværk.

Bemærk, at nulstilling af din Sonos-app ikke vil nulstille dine Sonos-produkter eller foretage ændringer i dit Sonos-system.

​

​Sonos app-ikon, hvid Sonos-ordmærke på en sort afrundet firkant Sonos-app til iOS eller Android

  1. Gå til Konto-profilikon i Sonos appen Konto menuen og vælg App-præferencer .
  2. Vælg Nulstil-ikon, en cirkulær pil, der repræsenterer nulstilling af Sonos appen Nulstil app.
  3. Luk og genåbn appen for at afslutte nulstillingsprocessen.

​

​

​Sonos S1 app-ikon, mørk afrundet firkant mærket SONOS S1 Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

  1. Under fanen Indstillinger-ikon, et tandhjul Indstillinger, vælg App-præferencer .
  2. Rul ned i bunden af menuen App-præferencer og vælg Nulstil app .
  3. Luk og genåbn appen.

​

Sonos-apps til macOS eller Windows

Disse trin gælder for både Sonos-appen og S1 Controller-appen.

  1. Øverst på skærmen (Mac) eller øverst i Sonos-appvinduet (PC), vælg Hjælp rullemenuen.
  2. Vælg Nulstil controller .

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.