Lær Sonos Move at kende

Få mere at vide om Sonos Moves vigtigste funktioner såsom afspilningsknapper, Bluetoothparring, gruppering og opladning.

Afspilningsknapper

Tryk for at afspille lyd eller sætte på pause.

Tryk for at ændre lydstyrken.

Swipe fremefter for at afspille den næste sang.

Swipe bagud for at afspille den forrige sang.

Bluetooth

For at parre en enhed skal du holde Bluetooth-knappen nede, indtil du hører parringstonen.

Blinker blåt: Klar til at tilslutte
Konstant Blå: Tilsluttet enhed

Stemme

Sådan føjer du en stemmeassistent til Move og styrer dit Sonos-system med stemmen. Se vores artikel om at tilføje en stemmeassistent for flere oplysninger.

Gruppering

Hold nede for nemt at gruppere Sonos-produkter til at afspille det samme indhold. Du vil høre en bekræftelsestone.

Batteri og opladning

Tryk og slip for at sætte Move i dvaletilstand.

Batterilyset blinker gult, når det er tid til at genoplade.

Placer Move på opladningsfoden for nem genopladning.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.