HDMI ARC-fejl under opsætning af et Sonos-hjemmebiografprodukt

Denne artikel indeholder trin, du kan tage, hvis du ser en fejl, der er relateret til HDMI ARC under opsætning af dit Sonos-hjemmebiografprodukt.

Efter hvert af de nedenstående trin, kan du forsøge at fortsætte opsætningen for at se om fejlen er blevet rettet.

Tjek forbindelsen til HDMI-kablet

Fjern HDMI-kablet fra dit TV og dit Sonos-hjemmebiografprodukt for så at koble det til igen. Sørg for, at HDMI-kablet er tilsluttet i begge ender.

Sørg for, at kablet er tilsluttet en HDMI ARC-port

Det fleste TV har flere HDMI-porte, men kun en HDMI ARC-port. Sørg for, at dit HDMI-kabel er tilsluttet en HDMI-port, der hedder “ARC.” Tjek dit TV's manual, hvis du ikke er sikker på, hvor HDMI ARC-porten sidder.

Brug et andet HDMI-kabel

Der er et problem med selve kablet, som laver fejl under opsætning. Benyt et andet HDMI-kabel til at forbinde din Sonos-hjemmebiograf med dit TV.