Kompatibilitet med Huawei HG532d

Denne router har et kendt problem, der forhindrer den i at fungere med Sonos. Løsningen nedenfor sikrer, at routeren fungerer sammen med Sonos.

Problem

Visse dele af netværkstrafikken passerer ikke mellem trådløse og kabelbaserede enheder. Dette kan forhindre opsætning af produkter og betjening af dit Sonos-system.

Løsning

Installer et trådløst tredjeparts-adgangspunkt, og slå WiFi fra på HG532d.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.