Importerede playlister mangler i Sonos-musikbiblioteket

Sonos importerer dine playlister fra playlistefiler i din delte musikmappe. Hvis alle eller nogle af dine importerede playlister mangler, betyder det, at Sonos ikke kunne finde eller læse dine playlistefiler. De nedenstående forslag vil hjælpe dig med at finde og tilføje dine manglende playlister.

Tilføj din computers musikmappe

Populær musiksoftware såsom Apples musikapp eller Windows Media Player gemmer deres playlister i din computers standardmusikmappe. Kontrollér, at mappen Min musik er blevet føjet til Sonos, ved at følge de følgende trin i vores artikel om at tilføje dit musikbibliotek.

Hvis dine playlister stadig mangler, efter du har tilføjet din musikmappe, er det muligt, at dine playlistefiler er lagret i en anden mappe på din computer. Find ud af, hvor dine playlistefiler er lagret, og føj så den musikmappe til dit bibliotek, så Sonos kan indeksere de rette filer.

Tjek din playlistes filformat

Sonos kan importere playlister fra musikapps på macOS og fra iTunes-appen i macOS og Windows ved at læse appens musikbiblioteks XML-fil. Derudover understøtter Sonos M3U-, WPL- og PLS-playlistefiler, der oprettes med software såsom WinAmp og Windows Media Player.

Hvis din playliste gemmes i et andet format, kan Sonos ikke importere den til dit musikbibliotek.

Reduktion af store playlister

Sonos kan indeksere maksimalt 1.000 playlister med op til 40.000 sange i alt for alle dine importerede playlister. Hvis du har overskredet denne grænse, vil nogle af dine playlister eller sange ikke være synlige under dit musikbiblioteks playlistesektion.

Hvis nogle af dine playlister indeholder et stort antal sange (for eksempel en playliste, der indeholder hele din musiksamling), kan du omorganisere eller slette disse playlister og derefter opdatere dit musikbibliotekindeks.