iOS App Store viser "Åbn" i stedet for "Opdater"

Når du opdaterer Sonos-appen til iOS, omdirigeres du til iOS App Store for at downloade den nyeste version. I visse tilfælde kan du se en knap, hvor der står Åbn i stedet for Opdater, ved siden af Sonos-appens ikon i iOS App Store, selv hvis der er en opdatering tilgængelig til Sonos-appen. Følg disse trin for at løse dette problem:

1. Åbn iOS App Store, og tryk på dit profilbillede i det øverste højre hjørne. Nederst på siden kan du se en liste med tilgængelige appopdateringer eller nyligt opdaterede apps.
  2. Træk siden ned for at opdatere listen, så den er aktuel.
  3. Find Sonos-appen i listen, og tryk på Opdater for at downloade den nyeste version af Sonos-appen.