iTunes-playlister mangler i Sonos-bibliotek på USB-drev

Hvis du gemmer dit musikbibliotek fra iTunes eller Musik-appen på et eksternt USB-drev og har delt det pågældende bibliotek med Sonos, bliver din playliste måske ikke vist i Sonos-appen. I denne artikel kan du finde trin til at løse problemet med at dele iTunes-playlistens XML-fil med Sonos.

1. Opdater dit Sonos-musikbibliotek.
  2. Åbn Finder-appen i Mac OS.
  3. Tryk på Shift + ⌘ + G, og indtast
    ~/Musik/iTunes/
    .
  4. Kopier filen
    iTunes Musikbibliotek.xml
    .
  5. Indsæt filen i musikbiblioteksmappen på det eksterne USB-drev, som bliver delt med Sonos.

Bemærk, at du skal gentage disse trin, hver gang du opdaterer dit Sonos-musikbibliotek.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.