Line-in-afspilning stopper eller går til næste nummer

Denne artikel indeholder almindelige rettelser til lydafbrydelser, mens du afspiller lyd via line-in på Sonos.

1. Juster line-in-lydkomprimering

I Sonos-appen til iOS eller Android skal du gå til fanen Indstillinger og vælge System > Lydkomprimering. Vælg Komprimeret, og test derefter lydafspilningen. Vi anbefaler at bruge Komprimeret, når du streamer line-in til flere rum trådløst.

2. Reducer trådløs interferens

Trådløs interferens kan medvirke til problemer såsom lyd, der stopper og springer til næste nummer på Sonos.

Hvis problemet fortsætter, eller hvis du fortsat vil bruge ikke-komprimeret audio, kan du se vores artikel om reduktion af trådløs interferens for at lære, hvordan du undgår trådløs interferens ved at ændre trådløse kanaler og flytte Sonos væk fra bestemte elektroniske enheder.

3. Justér lydforsinkelse

Lydforsinkelse-indstillingen introducerer en forsinkelse mellem en en ekstern lydkilde og Sonos. Dette reducerer chancen for at lydproblemer opstår, når dine Sonos-produkter afspiller fra en ekstern kilde.

Find fanen Indstillinger, og tryk på System, dernæst vælg det produkt der bruger en ekstern kilde. I sektionen for Line-in, vælg Lydforsinkelse og vælg derefter forsinkelse.