Lyt til din pladespiller på Sonos

I denne artikel kan du se, hvad du skal bruge for at slutte en pladespiller til Sonos, så du kan lytte til din pladesamling.

Inden du går i gang

• Du skal bruge et Sonos-produkt med en line-in-port:
    • Five
    • Amp
    • Port
    • Play:5 (Gen 1 og Gen 2)
    • Connect:Amp
    • Connect
  • Kontrollér, at din pladespiller har en indbygget forforstærker, som f.eks. Pro-Ject T1 Phono SB. Hvis din pladespiller ikke har en indbygget phono-forforstærker, skal du først slutte din pladespiller til en ekstern phono-forforstærker og derefter slutte forforstærkeren til Sonos.

Slut din pladespiller til Sonos

Du skal bruge et RCA- eller RCA-til-3,5-mm-kabel for at slutte en pladespiller til Sonos. Følg vejledningen nedenfor for at finde ud af, hvilket kabel du har brug for, og hvordan det tilsluttes.

RCA

RCA til 3,5 mm

Five og Play:5

Sæt et RCA-til-3,5-mm-kabels ende med ét stik i line-in-porten på Five eller Play:5, og sæt enden med to stik i de tilsvarende farver på L/R-lydudgangene på bagsiden af din pladespiller eller forforstærker. Hvis din pladespiller har et indbygget RCA-kabel, skal du bruge en RCA-til-3,5-mm-adapter.

Amp og Connect:Amp

Sæt den ene ende af et RCA-kabel i din pladespiller eller forforstærker og den anden ende ind i RCA-indgangen, som er markeret med IN, på bagsiden af din Amp eller Connect:Amp.

Port og Connect

Sæt den ene ende af et RCA-kabel i din pladespiller eller forforstærker og den anden ende ind i RCA-indgangen, som er markeret med IN, på bagsiden af din Port eller Connect.

Start afspilning

1. Begynd at afspille en plade på din pladespiller.
  2. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  3. Fra fanen  Browse skal du trykke på Line-in.
  4. Vælg line-in-kildens navn.

Du kan også opsætte AutoPlay, så dit Sonos-system ved, at det skal skifte til line-in-tilstanden, så snart du begynder at afspille en plade.