Lav lyd fra surroundhøjttalere, når der lyttes til musik

Denne artikel vil hjælpe dig med at justere lyden af dine Sonos surroundhøjttalere, mens du lytter til musik.

Find dine surround-lydindstillinger

For at justere lyden af dine surroundhøjttalere skal du først navigere til Surround-lyd sektionen i Indstillinger-menuen i din Sonos-app.

Følg instruktionerne i vores Ændring af surround-lydindstillinger artikel for at komme til den korrekte indstillingsskærm, og juster derefter de specifikke indstillinger, der er nævnt nedenfor.

Aktivér fuld stereo

Som standard vil dine Sonos surroundhøjttalere producere omgivelseslyd, når der afspilles fra musikkilder som Spotify eller Apple Music.

I dine Surroundlyd-indstillinger, vælg Musikafspilningog vælg Fuld.Dette vil indstille dine surroundhøjttalere til at producere fuldspektret lyd på samme volumen som hjemmebiografhøjttaleren.

Forøg volumen på surroundhøjttalerne

Du kan øge den samlede volumen af surroundhøjttalerne, når de afspiller musik.

I dine Surround-lydindstillinger, brug Musikniveau-skyderen til at øge volumen på surroundhøjttalerne.