Lav lydstyrke fra surroundhøjttalere, når du lytter til musik

Denne artikel kan hjælpe dig med at justere dine Sonos-surroundhøjttaleres lyd, når du lytter til musik.

Aktivér fuld stereo

Som standard producerer dine Surround-surroundhøjttalere omgivelseslyde, når du afspiller fra musikkilder såsom Spotify eller Apple Music. Du kan aktivere fuld stereoafspilning for musik, der afspilles via surroundhøjttalerne, ved at følge nedenstående instruktioner.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på det Sonos-hjemmebiografprodukt, der bruger surroundhøjttalere. Enheden vises med et "(+LS+RS)" i produktafsnittet.
  4. Under Lyd skal du trykke på Surroundlyd.
  5. Tryk på Musikafspilning, og vælg Fuld.

Forøgelse af surroundhøjttalernes lydstyrke

Du kan forøge surroundhøjttalernes generelle lydstyrke, når de afspiller musik.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på det Sonos-hjemmebiografprodukt, der bruger surroundhøjttalere. Enheden vises med et "(+LS+RS)" i produktafsnittet.
  4. Under Lyd skal du trykke på Surroundlyd.
  5. Brug skyderen for musikniveau til at øge surroundhøjttalernes lydstyrke.