Lav lydstyrke fra surroundhøjttalere, når du ser TV

Denne artikel giver nogle oplysninger om mulige årsager til, at dine Sonos-surroundhøjttalere måske udsender lyd med lav lydstyrke, når du ser TV.

Skru op for volumen på surroundhøjttalerne

Du kan øge den samlede volumen af surroundlyden, når der afspilles fra dit TV.

Følg instruktionerne i vores Ændring af surround-lydindstillinger artikel for at komme til skærmen med Surroundlyd-indstillinger, og juster derefter TV-niveau-skyderen for at øge volumen på surroundhøjttalerne.

Juster lydformatet

Lyden fra dine surroundhøjttalere kan ændre sig, afhængigt af hvilket lydformat de modtager fra TV'et.

Se efter, om det angivne lydformat er stereo/PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus eller Dolby TrueHD. I vores artikel om at tjekke din Sonos-hjemmebiografs lydformat kan du se, hvilket format Sonos modtager fra dit TV.

Hvis formatet er stereo/PCM, modtager Sonos tokanalslyd og fortolker, hvilken lyd der skal afspilles af de bagerste surroundhøjttalere. Dette medfører, at du måske ikke hører meget surroundlyd. Sørg for, at dit TV er konfigureret til at udsende Dolby Digital i stedet for. Se i dit TV's produktvejledning for at få specifikke instruktioner om at skifte formater.

Hvis du har en Sonos Arc, Arc SL eller Beam (Gen 2), så læs vores artikel om lytning til Dolby Atmos på Sonos for at sikre dig, at dit Sonos-produkt er konfigureret korrekt til at udsende Dolby Digital-lyd.