Gør dialog nemmere at høre med taleforbedring

Når du afspiller TV-lyd med en Sonos-hjemmebiografhøjttaler, kan du aktivere Taleforbedring for at forstærke de lydfrekvenser, der er forbundet med den menneskelige stemme. Ved at aktivere denne funktion bliver dialogen lettere at høre.

Før du følger trinene nedenfor, tænd for dit TV og sørg for, at TV-lyden afspilles gennem din Sonos-hjemmebiografhøjttaler.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Åbn Systemvisningen ved at vælge dit systems navn øverst til venstre på skærmen.
  2. Vælg din Sonos-hjemmebiografhøjttaler for at få vist skærmen Afspiller nu.
  3. Vælg knappen Taleforbedring for at slå Taleforbedring til eller fra. Når Taleforbedring er slået til, skifter knappen fra "Normal" til "Forbedret."

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. Under fanen Rum skal du vælge din hjemmebiografhøjttaler.
  2. Åbn skærmen Afspiller nu ved at vælge Afspiller nu-bjælken nederst.

Vælg Taleforbedring ikonet for at slå Taleforbedring til eller fra.

macOS eller Windows

1. I panelet Rum, vælg din hjemmebiografhøjttaler.
  2. I sektionen Afspiller nu skal du klikke på Taleforbedring for at slå Taleforbedring til eller fra.