Administration af dit Sonos Radio HD-abonnement

Denne artikel beskriver, hvordan du finder dine Sonos Radio HD-abonnementsoplysninger, opdaterer din betalingsmetode eller opsiger eller genaktiverer dit abonnement. Hvis du prøver at opdatere din registrerede e-mailadresse, kan du se vores artikel om at ændre e-mailadressen for din Sonos-konto.

Hvis du ser fejlbeskeden “Adgang nægtet”, når du afspiller en station på Sonos Radio, skal du gå til Indstillinger > Tjenester og stemme > Sonos Radio og derefter vælge Godkend konto igen.

Abonnement via Sonos.com

Hvis du har abonneret på Sonos Radio HD via Sonos.com, kan du ændre dit abonnement i Min konto-afsnittet på Sonos' hjemmeside.

Adgang til dine abonnementsoplysninger

1. Log ind på din konto.
  2. Tryk på Abonnementer.
  3. Rul ned til Sonos Radio HD for at se dine abonnementsoplysninger.

Opdatering af din betalingsmetode

1. Fra siden Abonnementer skal du rulle ned til Sonos Radio HD.
  2. I afsnittet Betalingsmetode skal du klikke på Opdater.

Opsigelse af dit abonnement

1. Fra siden Abonnementerskal du rulle ned til Sonos Radio HD.
  2. Under din betalingsmetode skal du trykke på Opsig abonnement.

Genaktivering af dit abonnement

Kontakt vores salgsteam, hvis du har opsagt dit Sonos Radio HD-abonnement og gerne vil genaktivere det.

Abonnement via Apple

Hvis du har abonneret på Sonos Radio HD via Apple på iOS, så kan du ændre dit abonnement via din Apple-enhed eller -software.

Følg vejledningen i disse supportartikler fra Apple for at ændre dit Sonos Radio HD-abonnement: