Manglende indholdstjenester ved tilføjelse til Sonos

Denne artikel giver trin til at løse problemer med musik- og indholdstjenester, der mangler fra Tilføj indholdstjeneste-menuen.

1. Tjek hvilke tjenester der understøttes på Sonos i dit land

Nogle musiktjenester er kun tilgængelige i udvalgte lande. Tjek vores Tjenester på Sonos-side og vælg en tjeneste for at se, hvilke lande den er tilgængelig i.

2. Tjek dit kontos registrerede land

Sørg for, at din Sonos-konto er registreret i det korrekte land ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Sonos-konto.
  2. Vælg Profil.
  3. Sørg for, at landet er indstillet korrekt under Adresse-sektionen.
    • Hvis det er forkert, vælg Rediger for at ændre landet.
  4. Når der er foretaget ændringer i dine registreringsoplysninger, kan det tage op til 15 minutter, før listen over tilgængelige tjenester i Sonos-appen opdateres.