Vægmontering af Sonos-produkter

De fleste Sonos-produkter kan vægmonteres ved hjælp af et vægbeslag fremstillet af Sonos eller en tredjepart. Du kan se kompatible vægbeslag til Sonos-produkter i Sonos-butikken.

Sørg for at undgå varme, damp, dryppende vand og skjult kabelføring, når du vælger, hvor på væggen du vil montere din højttaler.

Bemærk, at en Sonos-strømkabel standardlængde er 2 m (6 fod). Du kan finde kortere og længere strømkabel i Sonos-butikken.

Både Sonos Play:1 og Play:3 har et integreret monteringshul med et gevind på 6,35 mm (¼") (20 riller pr. tomme) på bagsiden. Et vægbeslag til disse produkter skal kunne bære en vægt på mindst 4,5 kg (10 lb).