Ingen lyd fra line-in-enhed, der er tilsluttet Sonos

I denne artikel kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan høre lyd fra en enhed, som du har tilsluttet en line-in-port på et Sonos-produkt.


Tjek forbindelsen til line-in-kablet

Sørg for, at dit lydkabel er fast tilsluttet både din lydenhed og line-in-porten på dit Sonos-produkt. Hvis kablet allerede er tilsluttet, skal du trække kablet ud fra både din enhed og dit Sonos-produkt og derefter tilslutte det igen.

Du kan bruge Sonos-appen til iOS eller Android til at kontrollere, om dit Sonos-produkt registrerer et kabel tilsluttet sin line-in-port. Gå til indstillingerne for line-in for dit Sonos-produkt og tjek for en tilsluttet eller frakoblet status.

Hvis appen viser Afbrudt selv når kablet er tilsluttet, så prøv at bruge et andet kabel. Hvis appen stadig ikke viser, at Line-In er tilsluttet, så kontakt Sonos support.


Vælg Line-In som lydkilde i Sonos-appen

Som standard vil dit Sonos-produkt ikke automatisk afspille lyd, der kommer gennem Line-In-porten. For at lytte til Line-In-lyd, skal du først vælge Line-In som lydkilde i Sonos-appen.

I Sonos-appen til iOS eller Android findes Line-In kilden under Dine kilder-sektionen på startsiden. I S1-appen kan du finde den under Gennemse -fanen.

Når Sonos-appen viser, at Line-In afspilles, vil dit Sonos-produkt afspille enhver lyd, der kommer gennem den valgte Line-In-port. Du kan indstille Sonos til automatisk at afspille Line-In-lyd ved at aktivere Autoplay i dine indstillinger for Line-In.


Kontrollér lydniveauerne

Sørg for, at lydniveauerne på både din lydenhed og dit Sonos-produkt er indstillet højt nok til at kunne høres.

Hvis lydstyrken er indstillet til et højt niveau, og lyden stadig er for lav, kan du ændre Kilde-niveauet for Line-In-porten i indstillingerne for Line-In for dit Sonos-produkt.

Pladespillere og forforstærkere

Nogle pladespillere har indbyggede phonoforforstærkere og kan sluttes direkte til en Sonos-line-in-port. Hvis din pladespiller ikke har en indbygget phonoforforstærker, skal du først slutte din pladespiller til en ekstern phonoforforstærker og derefter slutte phonoforforstærkeren til Sonos. Uden en forforstærker kan pladespillerens lydstyrke være meget lav, når den spiller via dine Sonos-produkter.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.