Ingen lyd fra Port eller Connect

Sonos Port og Connect er designet til at streame Sonos-lyd til dit eksisterende stereoudstyr. Det betyder, at disse produkter skal forbindes med et kabel til en tredjepartsenhed som for eksempel en stereoreceiver for at kunne afspille lyd. Hvis der ikke kommer nogen lyd fra din Port eller Connect, så giver denne artikel dig nogle kendte løsninger.

Tjek lydstyrken

Afhængigt af din niveauindstilling for line-out kan du blive nødt til at justere lydstyrken i både Sonos-appen og på din receiver.

Sådan tjekker du din niveauindstilling for line-out:

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på rummet med din Port eller Connect, og tryk derefter på Line-out-niveauer.

Hvis dit line-out-niveau er sat til Fast, er du nødt til at justere lydstyrken på receiveren eller den enhed, der er forbundet med Port eller Connect. Hvis line-out-niveauet er sat til Variabelt eller Pass-Through, så prøv at justere lydstyrken på både receiveren og i Sonos-appen. Det kan være nødvendigt at justere lydstyrken, så den bliver højere, end du ville forvente i nogle konfigurationer.

Tjek receiverens indgang

Tjek, at din receiver er indstillet til den indgang, som Sonos er tilsluttet. Sørg også for, at Sonos-appen viser, at noget er i gang med at blive afspillet.

Tjek de fysiske tilslutninger

De to analoge stikpar bag på Sonos ser ens ud, så hvis du afspiller Sonos via dit eksisterende system, så sørg for, at tilslutningen går fra OUT-stikkene på Sonos til en indgang på din receiver.

Hvis du afspiller på en anden enhed via dit Sonos-system som f.eks. en pladespiller eller CD-afspiller, så sørg for, at enheden er tilsluttet til de stik, der er markeret IN bag på Sonos. Vælg derefter Line-in som kilde i Sonos-appen. Tjek vores artikel om, hvordan man bruger line-in med Sonos, hvis du vil vide mere.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.