Ingen sange fra Mac USB-drev i Sonos-musikbibliotek

Hvis du har et musikbibliotek på et eksternt USB-harddrev og bruger macOS 10.15 eller nyere, ser du måske fejlen "Ingen tilgængelige valg", når du browser biblioteket. Denne artikel viser de trin, der er nødvendige for at give Sonos de nødvendige adgangstilladelser til dit bibliotek og løse fejlen.

1. Åbn Systemindstillinger på din Mac.
  2. Klik på Privatliv og sikkerhed og derefter på Fuld diskadgang.
  3. Klik på til/fra id for Sonos biblioteksserver.
  4. Åbn Sonos-appen.
  5. Opdater dit musikbibliotek ved at gå til Administrer > Opdater musikbibliotek nu.

Naviger tilbage til menuen Musikbibliotek under afsnittet Vælg en Musikkilde. Så kan du browse dit bibliotek.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.