Sådan parrer du Sonos Move 2 med Bluetooth

Denne artikel beskriver, hvordan du kan parre dine enheder med Move 2 via Bluetooth, afbryde forbindelsen og forbinde dem igen.

Før du går i gang

• Move 2 skal konfigureres med Sonos-appen på WiFi, før den kan forbindes til din enhed via Bluetooth.
  • To Move 2-højttalere i et stereopar kan afspille Bluetooth-lyd, når de er tilsluttet WiFi. Det er ikke muligt at oprette et stereopar uden for et WiFi-netværk.

Parring af din enhed med Move 2

Følg disse trin for at parre en enhed med din Move 2 via Bluetooth:

1. Hold Bluetooth-knappen på bagsiden af din Move 2 nede, indtil du hører et lydsignal. Statuslyset på forsiden begynder at blinke blåt.
  2. I din enheds Bluetooth-indstillinger skal du vælge din Move 2 fra listen over enheder.
  3. Når højttaleren er parret med enheden, hører du endnu et lydsignal, og statuslyset skifter til konstant blåt i et par sekunder.

Du kan gentage denne proces for at parre andre Bluetooth-enheder med din Move 2.

Afbryd din enheds forbindelse til Move 2

Følg disse trin for at afbryde din Bluetooth-enheds forbindelse til Move 2.

Fra din Bluetooth-enhed:

1. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger.
  2. Vælg din Move 2, og tryk eller klik på Afbryd.

Fra din Move 2:

Mens din Move 2 er parret med din enhed via Bluetooth, skal du trykke på Bluetooth-knappen på bagsiden for at skifte den ud af Bluetooth-tilstand.

Move 2 har en indstilling for automatisk afbrydelse ved inaktivitet, der afbryder din Move 2's forbindelse til en Bluetooth-enhed efter 30 minutters inaktivitet. Denne indstilling er som standard slået fra men kan slås til under fanen Indstillinger under System > Move 2 > Bluetooth > Automatisk afbrydelse ved inaktivitet.

Sådan genopretter du forbindelsen mellem Move 2 og en Bluetooth-enhed

Følg disse trin for at forbinde din tidligere parrede enhed til din Move 2 igen:

Fra din Bluetooth-enhed:

1. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger.
  2. Vælg din Move 2 fra listen over tidligere tilsluttede enheder.

Fra din Move 2:

1. Tryk på Bluetooth-knappen på bagsiden af din Move 2 for at skifte til Bluetooth. Move 2 vil søge efter sin seneste Bluetooth-forbindelse.
  2. Når din Move 2 finder en tidligere parret enhed, lyser statuslyset konstant blåt, hvorefter du hører et lydsignal, der bekræfter, at forbindelsen er genoprettet.

Du kan indstille Move 2 til automatisk at forbinde sig til den seneste Bluetooth-enhed. Denne indstilling er som standard slået fra men kan slås til under fanen Indstillinger under System > Move 2 > Bluetooth > Opret altid forbindelse automatisk.