Sådan parrer du Sonos Move med Bluetooth

Inden du går i gang

• Move skal være konfigureret med Sonos-appen på WiFi, inden højttaleren kan skifte til Bluetooth-tilstand og parres med dine Bluetooth-enheder.
  • Når du bruger Sonos Move med Bluetooth, vises Move ikke i Sonos-appen. Du kan stadig styre afspilning og lydstyrke via den parrede Bluetooth-enhed.
  • Visse Sonos-funktioner er ikke tilgængelige, når Sonos Move er i Bluetooth-tilstand. Disse omfatter højttalergruppering, stemmeassistenter og stereoparring.

1

Skift Move til Bluetooth-tilstand

Du kan finde Bluetooth-knappen bag på Move mellem tænd/sluk- og forbind-knappen. Tryk én gang på knappen for at skifte til Bluetooth-tilstand. Move spiller et lydsignal, og LED-lampen på højttalerens overside bliver blå.

2

Aktivering af parringstilstand på Move

Hold Moves Bluetooth-knap nede for at aktivere parringstilstand. Move afspiller et lydsignal igen, og LED-lampen blinker blåt.

3

Pardannelse af din enhed med Move

1. Åbn din enheds indstillinger, og slå Bluetooth til.
  2. Vælg Move fra listen over enheder.
    • Hvis Move ikke vises på skærmen, så tjek, at din Move er i pardannelsestilstand, og at dens LED blinker blåt.
  3. Når forbindelsen er oprettet, vil du høre et lydsignal og se et konstant lysende blåt lys.

Problemer under parring?

Hvis Move har problemer med at oprette forbindelse til din Bluetooth-enhed, så se vores artikel Kan ikke parre en Bluetooth-enhed med Sonos for at få hjælp.

Genetablering af forbindelsen mellem Move og din Bluetooth-enhed

Sonos Move vil som standard forsøge at oprette forbindelse til den enhed, som den senest blev parret med. Sonos Move kan huske de seneste 6 enheder, som den var forbundet med.

Hvis Sonos Move blev nulstillet til fabriksindstillinger og tidligere var blevet parret med din enhed, så gå ind under din enheds Bluetooth-indstillinger, og glem Sonos Move, inden du parrer igen.

Sæt Move tilbage i WiFi-tilstand

Du kan sætte højttaleren tilbage i WiFi-tilstand ved at trykke på Bluetooth-knappen bag på Move. Lysdioden skifter fra at lyse blåt til at blinke hvidt, mens højttaleren genopretter forbindelse til dit netværk. Lysdioden skifter til at lyse konstant hvidt, når Move igen er i WiFi-tilstand.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.