Kan ikke parre en Bluetooth-enhed med Sonos

I denne artikel kan du se, hvad du skal gøre, hvis din telefon, tablet eller computer ikke kan parre med dit bærbare Sonos-produkt. Måske viser din enhed en fejlmeddelelse såsom “Forbindelse ikke oprettet” i sine Bluetooth-indstillinger, når den ikke kan oprette forbindelse til Sonos.

Sørg for, at Sonos er i Bluetooth-tilstand

Når du parrer med Sonos for første gang, skal dit bærbare Sonos-produkt være i Bluetooth-opdagelsestilstand. Dit bærbare Sonos-produkts statuslys blinker blåt, når produktet er i Bluetooth-opdagelsestilstand. Du kan finde instruktioner til at gøre dette i vores artikel om at bruge Bluetooth på Sonos.

Reducer afstanden mellem Sonos og din Bluetooth-enhed

Sørg for, at din Bluetooth-enhed og dit bærbare Sonos-produkt er tættere på hinanden, så de kan oprette forbindelse med hinanden. Forbindelsesstyrken via Bluetooth påvirkes af afstanden mellem enhederne.

Flyt Sonos og din Bluetooth-enhed til et andet rum eller en anden placering

Hvis du har mistanke om, at der er noget i nærheden, der forstyrrer Bluetooth-signalet, kan du flytte dit bærbare Sonos-produkt og din Bluetooth-enhed til et andet område og prøve at parre igen.

Kontrollér strømmen

Dit bærbare Sonos-produkt er ikke tilgængeligt for Bluetooth-forbindelse, når det er i dvaletilstand eller slukket. Hvis dit bærbare produkts statuslys er slukket, skal du trykke på tænd/sluk-knappen for at vække det eller slutte det til strøm for at tænde det igen, hvis batteriet er tomt.