Kan ikke parre en Bluetooth-enhed med Sonos

Denne artikel dækker, hvad du skal gøre, hvis din telefon, tablet eller computer ikke kan parre med dit Sonos-produkt via Bluetooth. Din enhed kan vise en fejlmeddelelse som "Forbindelse mislykkedes" i sine Bluetooth-indstillinger, når den ikke kan oprette en vellykket forbindelse med Sonos.

Sørg for, at Sonos er i Bluetooth-tilstand

Når du parrer med Sonos for første gang, skal dit Sonos-produkt være i Bluetooth-opdagelsestilstand. Statuslampen på dit bærbare Sonos-produkt vil blinke blåt, når produktet er i Bluetooth-opdagelsestilstand. Du kan finde instruktioner til at gøre dette i vores artikel om at bruge Bluetooth på Sonos.

Reducer afstanden mellem Sonos og din Bluetooth-enhed

Sørg for, at din Bluetooth-enhed og dit Sonos-produkt er tættere på hinanden, så de kan oprette forbindelse med hinanden. Forbindelsesstyrken via Bluetooth påvirkes af afstanden mellem enhederne.

Flyt Sonos og din Bluetooth-enhed til et andet rum eller en anden placering

Hvis du har mistanke om, at der er noget i nærheden, der forstyrrer Bluetooth-signalet, kan du flytte dit Sonos-produkt og din Bluetooth-enhed til et andet område og prøve at parre igen.

Glem tidligere Bluetooth-lister

Hvis du forsøger at parre et Sonos-produkt med en Bluetooth-enhed, som det tidligere har været parret med, kan det være nødvendigt at glemme den tidligere Sonos-enhedsliste, før den vil forbinde igen. For at gøre dette, åbn din enheds Bluetooth- eller Tilsluttede Enheder-indstillinger, vælg dit Sonos-produkt fra listen, og vælg derefter Glem eller Fjern.

Kontrollér strømmen

Dit Sonos-produkt er ikke tilgængeligt for Bluetooth-forbindelse, når det er i dvaletilstand eller slukket. Hvis statuslyset er slukket på din bærbare højttaler eller hovedtelefoner, skal du trykke på tænd/sluk-knappen for at vække det eller slutte det til strøm for at tænde det igen, hvis batteriet er tomt.