Parring af din Bluetooth-enhed med Sonos Ace

Denne artikel beskriver, hvordan dine Bluetooth-enheder parres med Sonos Ace.

Sådan parrer du din enhed

Sæt Sonos Ace i Bluetooth-parringstilstand for at parre den med din Bluetooth-enhed.

1. Tryk på Tænd-sluk/Bluetooth-knappen på Sonos Aces venstre ørekop, og hold den nede, indtil statuslampen begynder at blinke blåt.
  2. På din Bluetooth-enhed skal du vælge Sonos Ace på listen over tilgængelige enheder.
  3. Når Sonos Ace er parret, skifter dens statuslampe til konstant blå.

Hvis du vil parre flere enheder med Sonos Ace, så gentag disse trin.

Sådan opretter du forbindelse til to enheder samtidig

Sonos Ace understøtter Bluetooth multipoint, hvilket betyder, at den kan have forbindelse til to Bluetooth-enheder på samme tid. Denne indstilling er som standard slået fra, men du kan aktivere den i Sonos-appen, når Sonos Ace er blevet konfigureret og registreret.

Sådan aktiverer du Bluetooth multipoint:

1. Fra menuen Indstillinger vælger du Sonos Ace under afsnittet Hovedtelefoner.
  2. Under Bluetooth aktiverer du 2 enhedsforbindelser.

Når Sonos Ace er tilsluttet to enheder, kan du afspille indhold fra begge enheder. For at skifte afspilning til den anden enhed skal du sætte afspilning på den ene enhed på pause og starte afspilningen fra den anden.

Sådan genopretter du forbindelse mellem Sonos Ace og din enhed

Når Sonos Ace tændes, søger den efter en tidligere tilsluttet enhed og opretter automatisk forbindelse til den. Hvis Sonos Ace er blevet parret med flere enheder, opretter den forbindelse til den nærmeste.

Sådan kan du undgå, at Sonos Ace automatisk opretter forbindelse til din enhed

Du kan forhindre Sonos Ace i at oprette forbindelse til din enhed ved at fjerne Sonos Ace fra din enheds liste over gemte forbindelser. Det gør du ved at åbne enhedens indstillinger for Bluetooth eller Tilsluttede enheder og finde Sonos Ace på listen. Vælg den, og vælg derefter Glem eller Fjern. Når Sonos Ace tændes, opretter den nu ikke længere forbindelse til denne enhed.