Sådan konfigurerer du Sonos Ace

Når du pakker Sonos Ace ud for første gang, kan du slutte den til din Bluetooth-enhed og begynde at lytte til indhold med det samme. For at kunne bruge alle Sonos Aces funktioner og indstillinger skal du dog konfigurere den i Sonos-appen til iOS eller Android.

Denne artikel gennemgår hele konfigureringen af Sonos Ace.

Før du går i gang

Forbind Sonos Ace til din iOS- eller Android-enhed

1. Start med at sætte Sonos Ace i Bluetooth-parringstilstand. Tryk på Tænd-sluk/Bluetooth-knappen på venstre ørekop, og hold den nede, indtil statuslampen begynder at blinke blåt.
  2. Fra din iOS- eller Android-enheds Bluetooth-indstillinger skal du vælge Sonos Ace på listen over tilgængelige enheder.
  3. Når parringen er gennemført, skifter statuslampen på Sonos Ace til konstant blå, og den kan nu konfigureres i Sonos-appen.

Konfigurering af Sonos Ace i Sonos-appen

Hvis det er første gang, du bruger Sonos-appen

1. Fra skærmen "Kom i gang med opsætning" vælger du knappen Hovedtelefoner.
  2. Vent på, at appen finder Sonos Ace. Når opsætningskortet vises, så vælg Tilføj.

Hvis din app allerede er tilsluttet et Sonos-system

1. Fra menuen Indstillinger scroller du ned til afsnittet Hovedtelefoner.
  2. Vælg Tilføj hovedtelefoner.
  3. Vent på, at appen finder Sonos Ace. Når opsætningskortet vises, så vælg Tilføj.

Følg trinnene i Sonos-appen for at konfigurere, registrere og opdatere Sonos Ace.

Når Sonos Ace er konfigureret og opdateret, kan du bruge alle dens funktioner og indstillinger. Du kan justere equalizerens indstillinger, ændre, hvilke støjreduktionstilstande du ønsker at bruge, og konfigurere Swap TV-lyd med en understøttet Sonos hjemmebiografhøjttaler.