Afspil line-in på din Era 100

Denne artikel guider dig gennem opsætningen af en line-in-forbindelse på din Era 100. Line-in giver dig mulighed for at tilslutte en enhed, der har en lydudgang (såsom en CD-afspiller og pladespiller), så den kan afspilles på dine Sonos-produkter.

Era 100 kræver line-in-adapteren fra Sonos for at kunne oprette forbindelse til en ekstern lydkilde.

Bemærk, at line-in er deaktiveret, når Era 100 bruges som surroundhøjttalere i en Sonos hjemmebiograf.

Før du går i gang

• Hvis du vil bruge line-in, skal din Era 100 allerede være konfigureret med Sonos-appen.
  • Sørg for at have de nødvendige kabler. Era 100 kræver line-in-adapteren fra Sonos for at kunne oprette forbindelse til en ekstern lydkilde. Du skal også bruge enten et 3,5-mm lydkabel eller et RCA-til-3,5-mm-lydkabel afhængigt af din kildeenheds lydudgang.
  • Kontrollér, om din kildeenhed skal bruge en forforstærker. For eksempel har nogle pladespillere ikke en indbygget forforstærker. I så fald er du nødt til at slutte din pladespiller til en ekstern forforstærker og så slutte forforstærkeren til Sonos.

Slut lydkilden til din Era 100

1. Slut line-in-adapteren fra Sonos til USB-C-porten på bagsiden af din Era 100.
  2. Slut 3,5-mm-enden af dit lydkabel til 3,5-mm-indgangen på line-in-adapteren.
  3. Slut den anden ende af lydkablet (enten RCA eller 3,5 mm) til den tilsvarende udgang på din kildeenhed eller forforstærker.

Start afspilning

1. Begynd at afspille lyd fra din kildeenhed.
  2. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  3. Fra fanen Browse skal du trykke på Line-in.
  4. Tryk på kildeenheden for at begynde at afspille via Sonos.

Du kan også aktivere Autoplay på Era 100 for automatisk at afspille fra din line-in-kilde, når Sonos registrerer et signal. Se vores artikel Justering af line-in-indstillinger for flere oplysninger.