Afspil line-in på din Sonos Port

Denne artikel guider dig igennem opsætning af line-in på din Sonos Port. De følgende trin gælder også for Connect Line-in giver mulighed for at tilslutte en enhed, der har en lydudgang (såsom en CD-afspiller og pladespiller), så den kan afspilles på dit Sonos-system.

Før du går i gang

• Sørg for, at du har det rette kabel. Der følger et RCA-lydkabel med Port, som passer til de fleste enheder såsom CD-afspillere og pladespillere. Hvis lydkilden, du vil afspille fra, har en 3,5-mm-udgang (⅛"), skal du bruge en 3,5-mm-til-RCA-adapterkabel (medfølger ikke).

• Kontroller, om din kildeenhed skal bruge en forforstærker. For eksempel har nogle pladespillere ikke en indbygget forforstærker. I så fald er du nødt til at slutte din pladespiller til en ekstern forforstærker og så slutte forforstærkeren til Sonos.

RCA

RCA til 3,5 mm (⅛")

Tilslut lydkabel

1. Stik kablets RCA-ende i de tilsvarende røde og hvide indgange mærket IN på bagsiden af din Port.
  2. Afhængigt af din kildeenheds udgang skal du stikke kablets RCA-ende eller 3,5-mm-ende (⅛") i din kildeenheds eller forforstærkers tilsvarende udgang.

Start afspilning

1. Begynd at afspille noget fra din kildeenhed.
  2. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  3. På din startskærm skal du vælge  Line-In under Dine kilder.
    1. Hvis du bruger Sonos S1 Controller-appen, skal du gå til fanen  Gennemse og vælge Line-In.
  4. Vælg kildeenheden for at starte afspilning gennem Sonos.

Du kan også aktivere Autoplay på Sonos Port for automatisk at afspille fra din line-in-kilde, når Sonos registrerer et signal. Se vores artikel Brug af line-in på Sonos for mere information om indstillinger for line-in.