Sæt Roam-produkter i dvaletilstand

Sonos Roam, Roam 2 og Roam SL kan sættes i dvaletilstand for at reducere batteriforbruget og deaktivere knapbetjeningen, når de ikke er i brug.

Når et Roam-produkt kører på batteristrøm og ikke afspiller lyd, vil det automatisk gå i dvaletilstand efter 30 minutter. For manuelt at sætte dit Roam-produkt i dvaletilstand skal du blot trykke på og slippe tænd/sluk-knappen på bagsiden. Du vil høre et kort lydsignal, og statuslampen slukker. Når det er i dvaletilstand, kan batteriet holde i op til 10 dage.

For at vække dit Roam-produkt skal du trykke på og slippe tænd/sluk-knappen, tilslutte det til USB-C-opladeren eller placere det på den trådløse oplader.

Bemærk, at det ikke slukker helt for et Roam-produkt at sætte det i dvaletilstand. For at slukke det helt skal du trykke på og holde knappen på bagsiden nede i mindst 5 sekunder. Du vil høre et lydsignal, og statuslampen på forsiden slukker.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.