Fejlen "Afviste forbindelse", når du bruger musikbiblioteket

Sonos-appen kan vise fejlen "Computeren afviste forbindelse", når dit Sonos-system prøver at få adgang til dit musikbibliotek.

Fejlen forekommer typisk, hvis der er flere computere med samme hostnavn på et netværk. Hvis to eller flere computere har det samme hostnavn, viderestiller routeren måske Sonos til den forkerte computer for adgang til dine musikfiler.

Hvis du ser fejlen "Afviste forbindelse", når du bruger musikbiblioteket:

Måske kan du rette fejlen ved at genstarte din router. Ellers bliver du sandsynligvis nødt til at ændre hostnavn på en eller flere af dine computere. Du kan kontakte os for yderligere assistance.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.