Fjern en indholdstjenestekonto fra Sonos
Denne artikel viser dig, hvordan du fjerner en indholdstjenestekonto fra dit Sonos-system. Fjernelse af en indholdstjenestekonto vil ikke ændre dit abonnement hos tjenesteudbyderen på nogen måde. Alle sange, album osv., som du har gemt i Sonos-favoritter eller Sonos-playlister, vil ikke længere være tilgængelige, når tjenesten er fjernet.
Sonos-appen til iOS eller Android
- Gå til Konto-menuen, og vælg Indholdstjenester .
- Vælg den tjeneste, du vil fjerne, og vælg derefter Fjern tjeneste.
- Bekræft fjernelsen ved at vælge Afbryd .
Sonos Web-app
- På Startside-skærmen skal du finde sektionen for Dine tjenester og vælge Administrer .
- Vælg den tjeneste, du vil fjerne.
- Vælg Fjern fra Sonos .
Sonos S1 Controller-app
iOS eller Android
- Under fanen Indstillinger skal du vælge Tjenester og stemme .
- Vælg den tjeneste, du ønsker at fjerne fra Sonos, og vælg Fjern konto .
- Bekræft fjernelsen ved at vælge Fjern .
macOS eller Windows
- Klik på Administrer > Tjenesteindstillinger i værktøjslinjen øverst til venstre.
- Klik på den tjeneste, du vil fjerne, og klik på - (minus)-knappen, hvis du bruger macOS, eller Fjern, hvis du bruger Windows.
- Bekræft fjernelsen ved at klikke på Fjern .