Fjern en stemmeassistent

Denne artikel dækker, hvordan man fjerner en stemmetjeneste som Sonos Voice Control, Amazon Alexa eller Google Assistent fra et stemmeaktiveret Sonos-produkt.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger menuen.
  2. Vælg Administrerknappen ved siden af Mit System.
  3. Vælg Voice Assistants, og vælg derefter den stemmeassistent, du ønsker at fjerne.
  4. Under Sonos Produkter, vælg et produkt, der bruger stemmeassistenten, og vælg derefter Fjern.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger , vælg Tjenester & Stemme.
  2. Under Voice, vælg den stemmeassistent, du ønsker at fjerne.
  3. Vælg det Sonos-produkt, der bruger stemmeassistenten, og vælg derefter Fjern.

Bemærk, at hvis du ønsker at fjerne en stemmetjeneste helt fra dit system, skal du gentage trinene ovenfor for alle stemmeaktiverede produkter, der stadig er tilsluttet tjenesten.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.