Fjern surround-højttalere

Denne artikel forklarer, hvordan du fjerner dine surround-højttalere fra din Sonos-hjemmebiograf.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Find fanen Indstillinger, og tryk på System.
  3. Under Indstillinger, tryk på hjemmeteater-rummet hvor surround-højttalerne er placeret.
  4. Vælg Fjern surrounds.
  5. Følg trinnene i appen for at fjerne surrounds fra dette rum.

Hvis surround-højttalerne tidligere er brugt separat i dit Sonos-system, skifter de tilbage til de forrige navne. Hvis de ikke tidligere har være brugt andetsteds, vil de blive markeret som “Ubrugt” og kan omdøbes ved at trykke på dem i Rum-fanen.