Gentuning af dine Sonos-højttalere med Trueplay

Denne artikel viser dig, hvordan du gentuner din Sonos-højttaler ved hjælp af Trueplay. Måske vil du gerne gøre det, hvis du har flyttet en højttaler til et nyt sted, eller der opstod en uønsket ændring af din højttalers lyd efter den oprindelige tuning.


  1. Åbn Sonos-appen til iOS.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på de rum, hvor du vil foretage gentuning.
  4. Tryk på Trueplay.
  5. Tryk på Gentuning.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.