Roam oplader ikke via USB-C-kabel

Nogle USB-strømadaptere har for lille effekt til at oplade Roam. Hvis du bruger en adapter med for lille effekt, kan det resultere i meget langsom opladning, eller endda i at batteriet drænes, når Roam er tilsluttet.

Sørg for, at Roam er tilsluttet en USB-strømadapter med tilstrækkelig effekt, så den kan oplade korrekt. Vi anbefaler også, at du bruger det USB-C-kabel, der fulgte med din Roam.

Sådan vælger du den rette adapter

Strømadaptere med en effekt på 5 V, 1 A (5 W) er for svage til at oplade Roam. Disse adaptere er almindelige og fulgte normalt med ældre smartphonemodeller. De fleste iPhones før iPhone 11 blev leveret med en strømadapter på 5 W.

For den hurtigste opladning anbefaler vi at oplade Roam med en USB-strømadapter på 5 V, 2 A (10 W) eller højere. Opladere med en effekt på 5 V, 1,5 A (7,5 W) er også kompatible, men oplader ikke Roam så hurtigt.

I vores butik kan du finde en strømadapter på 10 W, som kan købes alene eller sammen med vores trådløse oplader. Strømadaptere på 10 W følger også normalt med visse smartphones og tablets såsom iPad mini.

Andre opladningsmetoder

Du kan også oplade Roam med den trådløse Sonos-oplader eller med en Qi-certificeret oplader. Du kan få mere at vide om andre opladningsmetoder i vores artikel Sådan oplader du Sonos Roam.