Gemte grupper

Hvis du ofte samler de samme Sonos-rum i en gruppe, kan du gemme gruppen som en forudindstilling i Sonos-appen. Denne gemte gruppe vises som en valgmulighed øverst i menuen Gruppering.

Krav

Gemte grupper er tilgængelige på Sonos-systemer, der indeholder tre eller flere produkter. Sonos-systemer med et eller to produkter vil ikke se en mulighed for gemte grupper.

Gemte grupper er ikke tilgængelige i Sonos S1 Controller-appen.

Administration af dine gemte grupper

Du kan oprette, redigere og slette dine gemte grupper med Sonos-appen til iOS eller Android. For at administrere dine gemte grupper skal du gå til menuen Indstillinger, vælge Administrer ud for Mit system og derefter vælge Grupper. Du kan udføre følgende handlinger i indstillingsmenuen Grupper:

Oprettelse af en gruppe

1. Vælg Opret gruppe.
  2. Vælg de rum, du vil medtage i din gemte gruppe.
  3. Giv din gruppe et navn, og vælg Gem.

Du kan også oprette en gemt gruppe fra menuen Gruppering. Gå til menuen Gruppering på Afspiller nu-bjælken, og vælg derefter plusikonet. Alle aktuelt grupperede rum vælges automatisk på skærmen Opret gruppe.

Redigering af en gruppe

1. Vælg en af dine gemte grupper.
  2. Tilføj eller fjern rum ved at markere eller fjerne markeringen af dem på listen.
  3. Vælg Gruppenavnet for at redigere din gruppes navn.
  4. Når du er færdig med at redigere, skal du vælge Gem.

Sletning af en gruppe

1. Vælg en af dine gemte grupper.
  2. Vælg Slet gruppe, og vælg derefter Bekræft.

Sådan bruger du gemte grupper

Du kan bruge dine gemte forudindstillede grupper fra menuen Gruppering i både Sonos-appen til iOS eller Android og Sonos webappen. Navnene på de gemte grupper vises over listen over rum.

I menuen Gruppering skal du vælge navnet på din gemte gruppe og derefter vælge Anvend.