Indstil en dvaletimer på Sonos

Denne artikel vil vise dig, hvordan du indstiller en dvaletimer på Sonos, så musikken automatisk stopper efter en angivet periode. Følg vejledningen nedenfor for at indstille en dvaletimer til din Sonos.

Sonos-appen til iOS eller Android

Sonos-app version 80.0

Denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig i Sonos-appen til iOS eller Android men vender tilbage i en fremtidig opdatering.

Som midlertidig løsning kan du bruge Sonos-appen til macOS eller Windows til at indstille en dvaletimer på dit system.

Sonos-apps til macOS eller Windows

1. Du skal klikke på Dvaletimer fra bunden af ruden Vælg en musikkilde i højre side af Sonos-appen.
  2. Vælg den ønskede tidsramme.

Du kan se dvaletimerens resterende tid ved siden af Dvaletimer-valgmuligheden.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

1. Fra skærmen Afspiller nu vælger du ikonet på iOS eller ikonet på Android for at åbne menuen Info og valgmuligheder.
  2. Vælg Dvaletimer.
  3. Vælg en varighed for dvaletimeren, og vælg derefter Færdig.

Du kan se dvaletimerens resterende tid ved siden af Dvaletimer-valgmuligheden.