Indstil en sleep-timer på Sonos

Denne artikel vil vise dig, hvordan du opsætter en sleep timer på Sonos, så musikken automatisk slukker efter en bestemt tidsperiode. Følg instruktionerne nedenfor for at konfigurere en sleep timer til din Sonos.

Sonos-app til iOS eller Android

1. Fra skærmen Nu afspilles, vælg ikonet nederst til højre.
  2. Vælg Søvntimer.
  3. Vælg en søvntimer-varighed fra listen.

Den resterende søvntimer-varighed vises ved siden af Søvntimer-indstillingen.

Sonos-apps til macOS eller Windows

1. Klik på Sleep Timer fra bunden af panelet Vælg en musikkilde i højre side af Sonos-appen.
  2. Vælg den ønskede tidsramme.

Den resterende tid for sleep-timeren vises ved siden af Sleep Timer-indstillingen.

Sonos S1 Controller-app til iOS eller Android

1. Fra skærmen Afspiller nu skal du vælge ikonet på iOS eller ikonet på Android for at åbne menuen Info og valgmuligheder.
  2. Vælg Sleep Timer.
  3. Vælg en varighed for sleep timer, og vælg derefter Udført.

Den resterende varighed af sleep-timeren vises ved siden af sleep-timer-indstillingen.