Opsætning af flere Sonos-produkter samtidig

Når tilstanden Opsætning af flere produkter er slået til, giver Sonos S2-appen dig mulighed for at konfigurere flere Sonos-produkter efter hinanden. På den måde kan du konfigurere en række produkter, før nødvendige softwareopdateringer installeres.

Når Opsætning af flere produkter er slået til, vises der ikke nyttige tips og produktrundture under opsætning af dine produkter.

Aktivering af Opsætning af flere produkter

1. Åbn Sonos S2-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på App-præferencer.
  3. Rul ned til Produktopsætning, og tryk på Installatøropsætning.
  4. Tryk på kontakten for at slå Opsætning af flere produkter til.