Delt mappe ikke tilføjet på grund af ikke-understøttet filsystem

Fejlen forekommer i macOS, når du forsøger at tilføje et musikbibliotek, der ligger på en harddisk, der er formateret med et ikke-understøttet filsystem. På en Mac kan Sonos-appen kun dele mapper på eksterne drev, der er formateret med filsystemet Mac OS Extended (eller HFS+). Hvis et eksternt drev er formateret i FAT32, NTFS eller ExFAT, kan Sonos ikke tilføje en delt musikmappe fra drevet.

Tjek din eksterne harddisks format

1. Fra Finder skal du klikke på Gå til > Værktøjer.
  2. I vinduet Værktøjer skal du finde og åbne Diskværktøj.
  3. Når du fremhæver det tilsluttede drev i Diskværktøj, vises drevets format under drevets navn i hovedvinduet.

Du kan få flere oplysninger om forskellige formateringsmuligheder i Apples supportartikler linket nedenfor:

Apple-videnbaseartikel om omformatering af et drev som HFS+-format

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.