Kompatibilitet med Sonos-appversion

Denne artikel viser dig, hvilke Sonos-produkter der er kompatible med den aktuelle version af Sonos-appen, og hvilke produkter der kun er kompatible med den ældre Sonos S1 Controller-app. Nogle Sonos-produkter kan fungere med begge apps. Få mere at vide om de forskellige versioner af Sonos-appen.

Kompatible med Sonos-appen

Disse produkter kræver den nyeste version af Sonos-appen og er ikke kompatible med Sonos S1 Controller-appen.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move 2
  • One SL1
  • Ray
  • Roam
  • Roam SL
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Billedramme
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2)
  • SYMFONISK Gulvlampe

Kompatible med både Sonos-appen og S1 Controller-appen

Disse produkter kan fungere med enten Sonos S1 Controller-appen eller den nyeste version af Sonos-appen.

• Amp
  • Beam (Gen 1)
  • Boost
  • Connect (Gen 2)
  • Connect:Amp (Gen 2)
  • Move
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Playbar
  • Playbase
  • Port
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 1)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1)

Kun S1 Controller-appen

Disse ældre produkter fungerer kun med S1 Controller-appen.

• Bridge
  • Connect (Gen 1)
  • Connect:Amp (Gen 1)
  • CR200
  • Play:5 (Gen 1)
  • ZonePlayer 100
  • ZonePlayer 120
  • ZonePlayer 80
  • ZonePlayer 90
  • ZonePlayer S5

Er du ikke sikker på, om dit produkt er Gen 1, Gen 2 eller Gen 3? Se afsnittet System på din Sonos-kontoside for at finde ud af, hvilken generation du har.

1 One SL kan ikke føjes til Sonos-systemer via S1 Controller-appen. One SL-enheder, der allerede er en del af et S1-system, vil fortsætte med at virke, som de gør i dag.