Sonos Beta-programmer

Sonos Beta-programmerne giver dig mulighed for at prøve ny software, ny hardware og nye musiktjenester, før de er officielt tilgængelige. Dette hjælper os også med at forbedre Sonos-oplevelsen, fordi vi kan lære af din erfaring og høre, hvad der virker og ikke virker.

Tilmeld dig som Beta-tester

Du kan ansøge om at blive Sonos Beta-tester i Sonos-appen eller på Sonos' hjemmeside. Vi har ikke altid aktive programmer, og ikke alle testere får tildelt et bestemt program, så det er ikke sikkert, at du hører fra os lige med det samme.

Sådan bruger du Sonos-appen til iOS eller Android:

1. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Support (Hjælp og tips, hvis du bruger Sonos S1 Controlleren) > Betaprogram.
  2. Log ind på din Sonos-konto.
  3. Gennemgå oplysningerne, indtast din e-mailadresse, og tryk på Jeg accepterer.

Via Sonos' hjemmeside:

1. Gå til www.sonos.com, klik på menuen øverst til venstre, og klik på Log ind.
  2. Log ind på din Sonos-konto.
  3. Klik på Beta.
  4. Gennemgå oplysningerne, indtast din e-mailadresse, og klik på Jeg accepterer.

Opdater dit Sonos-system

Hvis du udvælges til at deltage i et Sonos Beta-program, bliver du bedt om at opdatere dit Sonos-system, efterhånden som nye softwareversioner bliver klar til at blive testet. Når der er en softwareopdatering klar, vises et prompt i Sonos-appen på alle dine mobilenheder og din Mac og/eller PC. Vælg Opdater for at begynde opdateringen. Hvis du vil søge efter opdateringer manuelt, kan du se vores artikel om opdatering af dine Sonos-højttalere.

Indsend Beta-feedback

Når du har feedback, eller hvis du løber ind i problemer under testning, kan du give os besked via vores Beta Community.

Du kan også indsende feedback inde fra Sonos-appen ved at tage et skærmbillede. Når skærmbilledet er taget, vises en pop-op, der spørger, om du vil indsende feedback til Sonos. Tryk på Ja for at blive omdirigeret til Beta Community, hvor du kan logge ind og komme med feedback.

Forlad Beta Community

Forlad en Beta-test

1. Log ind på din Beta Community-konto.
  2. Community-startsiden skal du vælge det betaprogram, du vil forlade.
  3. Klik på valgmuligheden Contact Us (kontakt os) under Feedback-afsnittet nær sidens top.
  4. Under "Hvad kan vi hjælpe dig med?" skal du vælge Opt out of this beta program (fravælg dette betaprogram). Udfyld spørgeskemaet, og klik på Submit (indsend).

Du vil modtage en bekræftelse af din anmodning om at forlade testen. Derefter fjernes du fra betatesten inden for to hverdage og modtager endnu en bekræftelsesmail.

Når du er blevet fjernet fra betatesten, bliver du nødt til at skifte din Sonos-app og dit system tilbage til den seneste offentligt tilgængelige version.

1. Fjern betaversionen af Sonos-appen fra din mobilenhed.
  2. Åbn din enheds appbutik, og download Sonos-appen. Sørg for at gøre dette på alle de enheder, du brugte til at teste Sonos.
  3. Opdater dit Sonos-system.

Forlad Beta Community

Følg disse trin, hvis du vil fjernes helt fra Beta Community og alle aktive betatests, du deltager i. Herefter fjernes dine kontooplysninger i overensstemmelse med GDPR.

1. Log ind på din Beta Community-konto.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre, og vælg derefter Leave Beta Community (forlad Beta Community).
  3. Udfyld spørgeskemaet, og klik på Submit (indsend).

Du vil modtage en bekræftelse af din anmodning om at forlade testen. Derefter fjernes du fra vores Beta Community og enhver aktiv betatest inden for to hverdage og modtager endnu en bekræftelsesmail.

Hvis du deltager i nogen aktive betatests, skal du huske at skifte din Sonos-app og dit system tilbage til den seneste offentligt tilgængelige version.

1. Fjern betaversionen af Sonos-appen fra din mobilenhed.
  2. Åbn din enheds appbutik, og download Sonos-appen. Sørg for at gøre dette på alle de enheder, du brugte til at teste Sonos.
  3. Opdater dit Sonos-system.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.