Sonos-betaprogrammer

Sonos-betaprogrammer giver dig mulighed for at afprøve en ny software, hardware og musiktjeneste, inden de er officielt tilgængelige. Dette hjælper os også med at forbedre Sonos-oplevelsen, fordi vi kan lære af dine indsigter og høre, hvad der virker og ikke virker.

Registrer dig som betatester

Du kan ansøge om at blive betatester for Sonos via Sonos-appen eller Sonos' hjemmeside. Vi har ikke altid aktive programmer, der kører, og ikke alle testere får tildelt et specifikt program, så det er ikke sikkert, at du hører fra os lige med det samme.

Brug af Sonos-appen til iOS eller Android:

1. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Support (Hjælp og tips, hvis du bruger Sonos S1 Controlleren) > Betaprogram.
  2. Log ind på din Sonos-konto.
  3. Gennemgå oplysningerne, indtast din e-mailadresse, og tryk på Jeg accepterer.

Via Sonos' hjemmeside:

1. Gå til www.sonos.com, klik på menuen øverst til venstre, og klik på Log ind.
  2. Log ind på din Sonos-konto.
  3. Klik på Beta.
  4. Gennemgå oplysningerne, indtast din e-mailadresse, og klik på Jeg accepterer.

Opdater dit Sonos-system

Hvis du udvælges til at deltage i et Sonos-betaprogram, vil du blive bedt om at opdatere dit Sonos-system, efterhånden som nye softwareversioner bliver klar til at blive testet. Når der er en softwareopdatering til rådighed, vises et prompt i Sonos-appen på alle dine mobilenheder og din Mac og/eller PC. Vælg Opdater for at påbegynde opdateringsprocessen. Hvis du vil søge efter opdateringer manuelt, kan du se vores artikel om opdatering af dine Sonos-højttalere.

Indsend beta-feedback

Når du har feedback, eller hvis du løber ind i problemer under testning, kan du give os besked via Beta-communityet.

Du kan også indsende feedback inde fra Sonos-appen ved at tage et skærmbillede. Når skærmbilledet er taget, vises en pop-op, der spørger, om du vil indsende feedback til Sonos. Tryk på Ja for at blive sendt videre til beta-communityet, hvor du kan logge ind og komme med feedback.

Forlad betacommunityet

Forlad en betatest

1. Log ind på din Beta-communitykonto.
  2. Under Mine projekter skal du klikke på den betatest, du vil forlade.
  3. På menuen til venstre, under Undersøgelser, skal du klikke på Forlad denne betatest. Du vil modtage en bekræftelse af din anmodning om at forlade testen. Derefter fjernes du fra betatesten inden for to hverdage og modtager endnu en bekræftelsesmail.

Når du er blevet fjernet fra betatesten, bliver du nødt til at skifte din Sonos-app og dit system tilbage til den seneste offentligt tilgængelige version.

1. Fjern betaversionen af Sonos-appen fra din mobilenhed.
  2. Åbn din enheds appbutik, og download Sonos-appen. Sørg for at gøre dette på alle enheder, du brugte til at teste Sonos.
  3. Opdater dit Sonos-system.

Forlad betacommunityet

Følg disse trin, hvis du vil fjernes helt fra beta-communityet og alle aktive betatests, du deltager i. Herefter fjernes dine kontooplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR).

1. Log ind på din Beta-communitykonto.
  2. På menuen til venstre, under Undersøgelser, skal du klikke på Forlad beta-communityet. Du vil modtage en bekræftelse af din anmodning om at forlade testen. Derefter fjernes du fra vores beta-community og enhver aktiv betatest inden for to hverdage og modtager endnu en bekræftelsesmail.

Hvis du deltager i nogen aktive betatests, skal du huske at skifte din Sonos-app og dit system tilbage til den seneste offentligt tilgængelige version.

1. Fjern betaversionen af Sonos-appen fra din mobilenhed.
  2. Åbn din enheds appbutik, og download Sonos-appen. Sørg for at gøre dette på alle enheder, du brugte til at teste Sonos.
  3. Opdatering af dit Sonos-system.