Sonos Roams vand- og støvbestandighed

Denne artikel indeholder oplysninger og overvejelser i forhold til at tage Roam med udendørs.

Vandbestandighed

Roam har en IP-rating på IP67, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i vand til en dybde på op til 1 m i en kort periode.

Udendørs brug

Roam kan tages med udenfor, når den bruges, men vi anbefaler at opbevare den indendørs, når den ikke bruges. Roam er ikke klassificeret til at kunne tåle langvarig udendørs eksponering.

Vi anbefaler ikke at tage Roam med til udendørs steder, hvor den risikerer at blive udsat for saltvand.

Brug af opladeren

Selvom Roam er designet til bærbar udendørs lytning, er USB-C-opladningskablet og den trådløse oplader (sælges separat) ikke vejrbestandige og må kun bruges indendørs. For at forhindre skade skal du tjekke Roams opladningsport og begge ender på USB-C-kablet for at sikre, at de er fuldstændig tørre og fri for snavs, før du slutter USB-C-opladningskablet til Roam.

Hvis du bruger den trådløse oplader, skal du sørge for, at opladningsfoden og bunden på Roam er tørre og fri for skidt og snavs, før du placerer Roam på opladeren.

Tørring af Sonos Roam

Vi anbefaler at bruge en tør klud eller et håndklæde til at tørre Roam, hvis den bliver våd. Lad Roam lufttørre for at fjerne resterende vand efter aftørring. Sørg for, at Roam tørres helt efter hver brug.

Brug ikke en hårtørrer eller andre apparater, der blæser varm luft, til at tørre din Roam. Dette kan beskadige produktets finish.

Rengøring af Sonos Roam

Det kan være nødvendigt at rengøre din Roam, når den er blevet brugt udendørs. Se vores anbefalede rengøringsmetoder i artiklen Sådan rengør du Sonos-produkter.